Amethyst & Amber is een Ambery geur.

Een complexe mix van lavendel en tuberoos geuren gemengd met facetten van amber en guaiac hout.

De elegant gevormde kaarsen van WoodWick met zijn karakteristieke houten deksel zullen uw huis begeuren en vullen met het zachte geluid van het knappen van de lont, waardoor een sfeer van comfort en gezelligheid wordt bevorderd. Want thuis is waar het vuur knettert. De pit is gemaakt van natuurlijk hout. 

Eenmaal opgebrand kunt u de pot gebruiken als mooie vaas of voor andere decoratieve doeleinden.

TIP: smelt de kaars altijd tot aan de rand, laat hem 3-4 uur branden
Ingrediënten: een mix van premium paraffine en sojawas met sterk geconcentreerde geuren zorgt voor een schone verbranding zonder onaangenaam residu. De geuressences zijn zorgvuldig geselecteerd om de kamer te vullen met een langdurige geur. De open vorm van de kaars vergroot het verdampingsgebied van de geuressences uit het wasbad en zorgt voor een gelijkmatige geurbeleving. De gepatenteerde Pluswick® Innovation houten lontvorm creëert het rustgevende geluid van een knapperend vuur.
 


Weergave:


Bezig met laden...
  • check Verzending binnen 24 uur!
  • check Gratis levering vanaf ÔéČ75= (Nederland)
  • check Online veilig & snel betalen

Vul uw huis met de rijke, genuanceerde geuren en de kenmerkende, iconische uitstraling van onze Zandloper Kaars met houten deksel. De Pluswick® Innovation lont versterkt de zintuiglijke ervaring met een kenmerkend gekraak en intrigerende gloed. Een begeerd geschenk voor jezelf of een vriend.