Goose Creek wax melts zijn het perfecte alternatief voor diegenen die, om wat voor reden dan ook, geen open vlam in huis willen. Deze geparfumeerde wasblokjes worden gebruikt in elektrische wax melt branders om elke ruimte binnen enkele minuten beter te laten ruiken. Elke Goose Creek wax melt van hoge kwaliteit is sterk geparfumeerd en vult de kamers in uw huis met de verrukkelijke hartverwarmende, verkwikkende en unieke geuren van Goose Creek. Met deze eenvoudige, gemakkelijk te gebruiken geurende wasblokjes van Goose Creek kunt u een heerlijk aroma van geuren toevoegen aan elke kamer van uw huis - zonder ooit een kaars te hoeven aansteken.

Breek een geparfumeerd wasblokje af voor een geursensatie. Onze wax melts tarts kunnen in stukjes worden gebruikt om het gewenste niveau van geursterkte voor uw ruimte te leveren. Ze gaan lang mee en geven een krachtig maar aangenaam aroma waar u absoluut van zult houden. Kies uit deze selectie van sublieme geuren binnen onze wax melts om een warme, uitnodigende sfeer te creëren in elke kamer van uw huis. Kies uit heerlijke Gourmand en Eetbare geuren, Fruit en Citrus, Frisse geuren, Groene, Gezellige geuren, Fantasie, Mannelijk, Houtachtig, Tropisch of Water-geurende wax melts.

Net als onze populaire Goose Creek kaarsen voldoen ook onze waxblokjes aan onze hoge kwaliteitsnormen. Onze waxmelts bevatten absoluut geen schadelijke stoffen of verboden chemicaliën. Bovendien zijn onze geuren goedgekeurd door de IFRA om veilig te zijn voor uw huis. Wij maken deze wasblokjes met trots in de VS met ingrediënten van de hoogste kwaliteit, die zijn gemaakt om een sterk, langdurig aroma te leveren dat precies goed is voor uw ruimte. Door onze toewijding aan het leveren van heerlijke geuren en veilige producten van topkwaliteit kunt u achterover leunen, ontspannen en een verleidelijk aroma inademen - zonder u zorgen te maken over de gezondheid van uw gezin.

Net zoals u de perfecte geur voor elke kamer kunt vinden, kunt u ook de juiste geur vinden voor elk seizoen. Onze speciale collectie van candle melts viert ieders favoriete seizoensgeuren geïnspireerd door de natuur, zelfgekookte lekkernijen, geliefde familietradities en nog veel meer. Of u nu houdt van de hefstgeuren van pompoen en kaneel, de knisperende frisheid van winterdennen, de zorgeloze fruitige drankjes van de zomer of de frisse bloei van lentebloemen, u zult vele geuren ontdekken om uw favoriete seizoen te verwelkomen - ongeacht de tijd van het jaar dat het buiten is.

Elke Goose Creek wax tart gaat 45 tot 80 uur mee, dus u krijgt een grote waarde voor elke verpakking die u koopt. En met zo veel opties waaruit u kunt kiezen, kunt u gemakkelijk de ideale geur vinden voor elke afzonderlijke ruimte in uw huis. Of u nu wax melts wilt voor uw badkamer, slaapkamer, woonkamer of keuken, u vindt altijd een reeks opties die bij uw geurvoorkeuren passen. Shop voor geurkaars wax melts vandaag nog online bij Goose Creek om de beste aanbiedingen te vinden voor veilige en hoogwaardige vlamloze geur opties.


Weergave:


Bezig met laden...
  • check Verzending binnen 24 uur!
  • check Gratis levering vanaf €75= (Nederland)
  • check Online veilig & snel betalen