Filter

close

Wat zijn Reeddiffusers, ook wel easydiffuser,rietverstuivers of geurstokjes genoemd?


Reeddiffusers zijn een populaire en praktische manier om een constante geur toe te voegen aan elke ruimte, zonder gebruik te maken van warmte of vlammen. Bovendien leveren geurstokjes geur met behulp van een eenvoudig systeem: geurolie sijpelt op door riet of stokken, waardoor de geur in de lucht wordt verspreid.

Een reeddiffuser bestaat uit:

Een flesje dat de geur van de diffuser vasthoudt en de rietstengels binnenin.  Reed Diffusers komen in moderne decoratieve glazen flessen die passen in elke stijl van de kamer met elegantie, en verbeteren de esthetiek van elke omgeving.
De diffuser geur. Onze Reed Diffusers gebruiken natuurlijke, essentiële oliën om de geur te verspreiden door een kamer. 

Voordelen van reeddiffusers:
Rietverstuivers geven u een geur die consistenter is dan kaarsen of wierook (die alleen geur vrijgeven als ze worden aangestoken), op een zorgeloze manier. Een riet verstuiver zal de geur blijven verspreiden voor de levensduur van het riet en de geurolie. Er zijn geen onderdelen om aan te zetten, te ontsteken, in te pluggen, uit te blazen of te spuiten, en de veiligheidsfactor is niet te verslaan! Er is geen vlam of hitte die mogelijk schade kan veroorzaken - waardoor het een veilig alternatief is voor kaarsen (die nooit onbeheerd mogen worden achtergelaten). Er is geen was, geen roet (van paraffinekaarsen), noch as (van wierookstokjes) om op te ruimen. Voor mensen met allergieën, astma of andere aandoeningen aan de luchtwegen is er geen rook of aërosol om reacties uit te lokken.

 


Weergave:


Bezig met laden...
  • check Verzending binnen 24 uur!
  • check Gratis levering vanaf €75= (Nederland)
  • check Online veilig & snel betalen