Webshop Sfeer & Scent is uit passie voor GreenGate Serviesgoed in 2014 opgericht door Margriet de Jong en is inmiddels een van de grootste GreenGate online retailer van de Benelux. Sfeer & Scent verkoopt bijna de hele Greengate-collectie en levert wereldwijd.

Het merk GreenGate  komt 2 keer per jaar met een nieuwe collectie, n.l. een lente/zomercollectie en een herfst/winter collectie. 
De unieke eigenschap van GreenGate is dat je de designs kunt combineren en zo een eigen stijl kunt creeëren aan uw interieur.
Naast een uitgebreide servies collectie heeft GreenGate ook een prachtig aanbod aan textiel en woonaccessoires. Van quilts en kussens tot ovenwanten en tafelkleden maken uw inrichting helemaal compleet.

Op mijn website staan afbeeldingen van de meest recent uitgebrachte collecties waar je op kunt klikken en op je gemak kunt doorbladeren.
Wil je een catalogus ontvangen bij je bestelling? Vermeldt dit dan even bij de opmerkingen.

In de loop van de jaren heb ik mijn collectie uitgebreid met een groot aantal bekende interieur parfum merken zoals WoodWick, Bridgewater Candle, Ashleigh & Burwood enz., daarnaast het prachtige lifestyle merk Wrendale Designs met de illustraties van Hannah Dale. Ondertussen is Sfeer & Scent een leuke cadeauwinkel geworden waar ik echt blij van wordt.

KvK: 60898259
BTWnr:NL155879959B01


| Meer