Vellutier® Scented Candles & Wax Melts

 

Vellutier®-kaarsen hebben een katoenen lont die is gemaakt met toevoeging van Egyptisch katoen. Om het te maken gebruiken we de hoogste kwaliteit katoen, waardoor de kaars met een mooie schone vlam kan branden.
Vellutier®-geuren zijn zorgvuldig geselecteerde elegante composities die ons meenemen naar verre plaatsen door, vanwege de unieke noten die erin zijn verzonken, spannende verhalen te vertellen uit de mooiste uithoeken van de wereld.

De was heeft een fluweel achtige structuur en daar is ook de naam Vellutier ontstaan. Vellutier is afkomstig van Velluto, wat in het Italiaans “Fluweel” betekent. De was is gemaakt uit koolzaad afkomstig van Europese gewassen waardoor het een romig effect geeft, en er mooi uit ziet, natuurlijk ruikt en heel goed brandt.

Het glas waarin de kaars is gegoten heeft de voor Vellutier herkenbare schuine rand. Deze is van dik en perfect helder glas gemaakt waardoor deze een sterke en robuuste uitstraling heeft. Het heraldische Vellutier logo is gegraveerd in de houten deksel en zorgt voor een uniek geheel.

Met Vellutier geuren ga je op wereldreis!

Vellutier heeft haar geuren zorgvuldig geselecteerd tot elegante composities die ons meenemen naar verre oorden met de unieke geur noten. De verschillende geuren van Vellutier brengen ons naar de mooiste uithoeken in de hele wereld.

Modellen van Vellutier

Vellutier heeft verschillende modellen geurkaarsen en een fraaie wax melt in een handig kistje waardoor er altijd een goede keus te maken is.

Geurkaarsen zijn er in verschillende grootte’s: De small geurkaars heeft 30 branduren, de medium geurkaars met 60 branduren en de Large met maar liefst 100 branduren!

Tevens heeft elke geur van Vellutier ook een wax melt verpakt in een fraai houten kistje. Zo is het al snel een bijzonder verpakt geschenkje! In het houten kistje zit de wax melt die makkelijk in twee delen te gebruiken is. Elk deel staat garant voor een optimale geurbeleving waardoor er totaal voor minimaal 16 uur geur in het doosje zit.

Wilt u genieten van een optimale geurkaars of geurwax dan moet u beslist eens de Vellutier kaarsen of wax melts proberen.

 


Weergave:


Bezig met laden...

Over Vellutier®

Uit de diepe behoefte om de hoogste kwaliteit te vinden, verzegeld met jaren van zoeken, werden kaarsen geboren waarvan de afwerking, het uiterlijk en de inhoud aan onze verwachtingen voldoen. Vellutier® zijn kaarsen waarin mondiaal design en elegantie op één plek samenkomen.
Onze passie voor bovengemiddelde oplossingen heeft ons altijd geduwd om te zoeken naar echte edelstenen, juwelen in de omringende realiteit. Geïnspireerd door de perfectie van de natuur, innovatie van technisch denken en de charismatische aard van ongewone plaatsen en verhalen, hebben we exclusieve en unieke kaarsen gecreëerd die verandering in de omliggende ruimte brengen.
Het bereiken van hoogte in elke productiefase was mogelijk dankzij de samenwerking van briljante kunstenaars en specialisten op het gebied van glasontwerp, houtbewerking en geëerde meesters van wereldparfumerie.

Echte juwelen-Vellutier® kaarsen zijn verborgen in de hoogste kwaliteit door een speciaal recept voor de fluweelachtige geurwas en verpakt in een uniek glas gewijd aan ons merk.
De verfijnde vorm, met de karakteristieke tweehoekige snit, vormt een perfect figuur met een precies op elkaar afgestemd deksel van echt hout.
Een heraldisch logo gegraveerd in het houten deksel benadrukt het unieke karakter van het nobele materiaal en onthult zijn unieke structuur.