INGREDIENTEN
100 gram speltmeel
1/2 zak bakpoeder - 6 gram
100 gram suiker
1 theelepel vanillesuiker
snufje kaneel
klein snuifje zout
2 grote eieren
30 gram sesamzaad
100-150 gram geroosterde hazelnoten
2-3 eetlepels rozijnen
60 ml yoghurt
20 ml zonnebloemolie

WERKBESCHRIJVING

1. Meng eieren samen met de suiker en vanillesuiker.

2. Speltmeel zeven samen met bakpoeder en voeg een piepje
zout toe. Hazelnoten grof hakken.

3. Meng in een kom de eieren met het gezeefde meelmengsel samen met
de yoghurt, olie en kaneel.

4. Gebruik een spatel, roer sesamzaad(beetje achterhouden), 2/3 geroosterde hazelnoten en rozijnen door het mengsel.

5. Giet het mengsel in een goed ingevette ovenschaal 
en bestrooi met de resterende noten en het sesamzaad.

6. Bak in de voorverwarmde oven op 180 graden 25-30 minuten.
  Isabelle     16-05-2019 19:21     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.